Når du er uddannet hos mig

Når du er uddannet hos mig (certificeret) og trænet med mindst 60 øveklienter, er denne side lavet til at hjælpe dig igang med processen og synliggøre dig og dit virke. Du vil være på denne side mindst et år efter endt uddannelse, indtil du typisk selv har fået så godt fat, at du oplever at være blevet tydelig og synlig i dit lys og dit virke. Der vil være link fra min orginale side camillanymand.dk samt fra facebooksiden og hertil.    

Certificeret Clairvoyant fra Juni 2019

Herunder vil du kunne finde såvel præsentation samt kontaktoplysninger på de unikke mennesker, der har været igennem clairvoyanceuddannelsen 2018/2019, og står klar til at bruge deres unikke evner på hver deres måde.

 

Rune Dalgas

UDTALELSE FRA CERTIFICERING JUNI 2019:

Du genkender hende lynhurtigt, og giver konkrete råd.
Klarsyn, du er hurtigt i gang med at trække hende op på plads i sit eget højeste lys.
Du ser hendes nuværende tilstand og nuværende status, og kan følge tråden fra alt det der har været. Du bliver gradvist mere konkret og direkte som vi kommer frem. Store evner til at formidle højere visdom, og du balancerer imellem disse store input og det helt lavpraktiske til klienten.
Du har fat i den dybe personlige, sjælelige udvikling, og det er der det kører. Du finder de steder hvor vi slår knuder på os selv og er kørt fast og kommer hurtigt med gode råd. Der er meget healing og støtte i dit arbejde, der tydeligvis har store intentioner om at løfte menneskets.

Elsk tonen fra det indre, som er i dig – et konkret budskab, som giver stor mening ift den sidste clairvoyance som klienten modtog før du kom. Så lander hun, at elske sin egen blidhed.Du er meget stærk i at mærke energi og mærke de justeringer der kommer. Giver konkrete råd, og anviser hvad hun skal holde øje med. Taler fra de højere luftlag og ned. Det mærkes til at du henter informationen højt oppefra.

Smuk professionel sceance, der både kunne det svære og samtidig løfte hende.
Du giver dig tid, når du får billeder. Derfor bliver billeder meget direkte til klienten.

Det er meget smukt Rune. Du har et meget skarpt syn og evne til at mærke høj visdom, samt evner at formidle fra et højt sted, hvor du fanger både dybder og højder.
Du tør de svære ting, og formår at formidle dem på en måde som er dybt støttende, samtidig med at det er svært. Og så ender hele sceancen med at blive en dyb healing af bevidstheden.

 
Rune H. Dalgas
Mobil 61273987
Via Msn (søg Rune Hangaard Dalgas)
Mail: ardalgas@gmail.com
 
 

LISELOTTE IDRISS NØRBY

Hej, mit navn er Lise Lotte. I en clairvoyant session er det vigtigt for mig at skabe et trygt rum, hvor jeg kærligt og respektfuldt videreformidler de guidede input, jeg får til dig. Jeg tager udgangspunkt i din her-og-nu situation, og jeg vil typisk komme ind på dine styrker og kvaliteter, ligesom jeg vil komme omkring de mønstre og barrierer, der kan være en hindring for dig i forhold til at komme ordentligt på plads i dig selv og stå stærkere i dit eget lys. Det er min oplevelse, at det ofte er meget rørende, forløsende og opløftende i clairvoyancen at blive set og mødt i ens allerinderste.

Uddrag fra feedbacken til clairvoyance-eksamen hos Camilla Nymand:

”Du viser en meget støttende og blød tilgang. Meget fin clairvoyance, hvor du går til klienten, der hvor det trykker. Du gør det på en meget fin, ærlig, dyb og bekræftende måde. Du viser en så fin guidekontakt og clairvoyance, der fanger det svære og formidler det svære på en kærlig opløftende måde. Der er tydelige tegn på kommunikation til dig fra din guide. Meget hjerteenergi igennem seancen, der på alle måder virker både ærlig og opløftende. En stor støtte til de mennesker, som måtte modtage det.”

 Uddrag af nogle tilbagemeldinger på sessioner:

”Det var spot on det hele. Du kunne beskrive mig bedre end mig selv. Jeg kan virkelig bruge din seance til noget. Det er som om du har lært mig at kende mig selv. Det er som om du har åbnet mine øjne for hvem jeg er.”

 ”Tusind tak for en fantastisk oplevelse. Du har virkelig formået at ramme plet ift. alt hvad jeg har kæmpet/kæmper med i mit liv, og jeg har nu endelig fået langt større forståelse for, hvorfor jeg står hvor jeg står, og jeg kan ikke hurtigt nok komme i gang, stille og roligt med at finde ”ind i mig selv” igen. Du er SÅ dygtig og meget behagelig i din måde at videregive informationer.”

Kontakt:

Ved interesse er du meget velkommen til at kontakte mig på SMS 28 13 66 87 eller på mail 050977@gefiber.dk

 

SUSANNE KRISTENSEN

Susanne Kristensen

Jeg har et ønske om at tænde lyset i dig,  så du kan se dit eget højere potentiale og dermed stå kærligt og tro mod dig selv.  Være perfekt med det uperfekte. Jeg kigger ind i dine energier om der eventuelt er ubalancer og uhensigtsmæssige mønstre som hindrer dig i at være dig.  Skulle det være tilfældet, så vil jeg hjælpe med at balancere og samle dig – løfte din energi, så du kan stå i dit eget lys. Så er du nysgerrig på en personlig indre rejse, så vil jeg med glæde hjælpe dig på vej.

 De kærligste hilsner Susanne Kristensen

 

Mobil nr. 20 34 53 24 (KUN SMS)

Mail: susannekristensen@live.dk

 Website og Facebook under udarbejdelse

 
 

JETTE MØLLER

Jette Møller

Vejenvej 57, 6600 Vejen

Tlf. 81612300

Jetm@stofanet.dk

Terapi og Hypnose hos Jette Møller

www.jettemoeller.dk

 

JULIE HVILSHØJ ANDERSEN

Julie Hvilshøj Andersen Angel
Clairvoyance / psykospirituel rådgivning
Med min baggrund som psykoterapeut har jeg ballast til at få øje på og formidle de svære ting. De ting, som kan være gemt i underbevidsheden, dem spotter jeg gennem klarsynet. Og når de er formidlet og leveret på en nænsom måde, kan jeg yderligere hjælpe med at få dem forløst gennem healing. Gennem klarsynet får jeg det leveret, som du lige har brug for. Og det kan være afdødekontakt, sjælsformål, retning i livet/karriere, forhindringer, gammel smerte/sorg eller at blive set. Jeg arbejder på forskellige niveauer afhængigt af opgaven. At gå dybt eller højt i den nye energi – mit allerdybeste ønske er at hjælpe dig!
 
Kh. Julie
Tlf. 25548605
Mail: hvilshoj@gmail.com
https://www.facebook.com/juliehvilshojangel/
 

ANNECATRINE JOANMAJ BORUP

Annecatrine Joanmaj Borup

Jeg er fysioterapeut og arbejder nu som Biodynamisk kranio sakral terapeut. Jeg har mange års erfaring med terapeutisk samtale og behandling af smerter, stress og indre uro. Igennem denne uddannelse, har jeg fået et ekstra aspekt på mit arbejde både som kombinationsbehandling med den biodynamiske kranio sakral terapi, og som enkelte sessioner eller forløb. Har du brug for at få kigget på dit liv, dine mønstre, udfordringer og dit potentiale, vil jeg rigtig gerne hjælpe dig. I dit energifelt mærker jeg essensen af dine blokeringer og dit potentiale. Jeg har en unik evne til at se det og heale på det. Dermed kan jeg hjælpe dig til videre udvikling.

www.gentlesense.dk/energiarbejde

SMS 21448440  
Mail: info@gentlesense.dk
 

BERIT BRIXEN JØRGENSEN

Berit Brixen Jørgensen

Jeg er ”energi arbejder”, jeg formidler til dig via mit klarsyn, og min indfølingsevne, på en kærlig og forståelig måde. Jeg kan fornemme din energi både fysisk og mentalt. Via kontakt til universet får jeg indsigt i, hvad der rører sig, i dig lige nu og her, i form af følelser, billeder eller ord. Derfor kan jeg hjælpe dig, med at se dig selv på en anden måde, belyse det der er svært, og det som du kan arbejde med, for at udvikle dig som menneske. Har du lyst til at jeg hjælper dig, med at blive klogere på dig selv, og løfte din energi, vil jeg med glæde stille mit klarsyn og energiarbejde til rådighed for dig. 

 
Beritbrixen@gmail.com
 
Mobil 31355723
Kan også kontaktes via FB / Messenger
 

 

CHRISTINA KJÆR SØRENSEN

Christina Kjær Sørensen

UDTALELSER FRA KLIENTER: “Jeg har fået clairvoyance af Christina tre gange. Jeg kan varmt anbefale hende. Hun mærker så mange ting, som ikke er muligt, med mindre man ved det. Jeg var slået bagover den første gang. Efterfølgende har jeg kontaktet hende to gange, og jeg gør det gerne igen. Hun er virkeligt dygtig.” “Tak for en virkelig rørende og sansende session. Min hjertebanken fik stille og roligt en mere rolig rytme, og den synes jeg at kunne mærke endnu, som du kanaliserede healing og ro. Din formidling afspejlede virkelig den ro, der omsluttede dig. Så rolig og behagelig en stemmeføring med let forståeligt sprog. Dine ord gav så meget genklang og viste sig som gentagne kuldegys i min krop. Jeg blev bekræftet i følelser og situationer, som jeg havde øje på, men ikke kunne sætte ord på selv, og det gjorde du for mig på en kærlig og tydelig måde”

Mail: Christina.k.soerensen@gmail.com

Telefon/kun via sms: 26796843

Lukket Facebookgruppe: Christina Kjær – spiritual heart guidance.

 

HEIDI SJØLANG TJÆRBY


Heidi Sjølang Tjærby

Mail: heidisjoelang@gmail.com

Mobil: 26 74 22 21

Klinikfællesskabet Hornslet, Tingvej 36, 8543 Hornslet

 

JANNI HANSEN

Janni Hansen
Udtalelse fra eksamen 2019: “Du er meget præcis i dine formuleringer, og præcist klarsyn. Det føles rent og klart. Der er tydelig guidekontakt. Det kommunikeres til dig via klarsyn.
En meget meget skarp clairvoyance, hvor energien leder dig og din guide står højt og informerer dig.
Du arbejder ihærdigt og smukt med input fra din guide. Fanger og kender forskel på højt og lavt, tidligere og nu. Du underviser også, og det mærkes til at den undervisning også er guidet. Det er virkelig flot.
Stor stor ros, din egen stabilitet, din egen ydmyghed, gør at det her bare virker. Smukt smukt eksempel på hvad der sker, når guidekontakten virkelig virker, og når ihærdigt vedvarende arbejde skaber en guddommelig forbindelse til glæde og støtte for alle der kommer i berøring med dig.
(Camilla Nymand, eksamen juni 2019)
 
SMS: 4061 4997
www.jannihansen.dk
Mail: janni@87h.dk
 

CHRISTINA DENCKER

 
Christina Dencker
Uddrag fra udtalelse til eksamen 2019: “Meget ærlig, dyb og støttende clairvoyance fra et højt sted.
Der er stort nærvær og stor indfølingsevne. Du holder kanalen meget skarpt.
Din nysgerrighed er fed og skaber stor dybde”.
 
MOBIL: 28703599 (opkald/SMS)
Mail: christina@dencker.nu
 
 

ANJA NØDDEBO

Anja Nøddebo

Jeg brænder for at hjælpe mennesker til at SE – få øje på deres fulde potentiale og støtte dem I at leve et autentisk liv med dyb kontakt til deres JEG. Dette JEG kan både være en bevidst ønsket tilstand, men det kan også være ’sjælen der kalder’ eller din indre kerne, der trænger til omsorg, restitution og/- eller genopbygning. Jeg kan hjælpe med, at få øje på det, der ikke er synligt, men som kan skabe så megen modstand i det mentale felt eller sætte sig som fysiske skavanker, så det skaber stagnation eller måske endda ligefrem opleves som tilbage skridt. Healing og klarsyn er for mig uadskillelige redskaber og jeg arbejder som oftest på begge planer i mine seancer. Klarsynet giver mig muligheden for at undersøge årsagen til eksempelvis smerter, en krop der bøvler eller begrænsende overbevisninger.  Gennem healingen kan jeg lindre symptomer og sætte gang i kroppens og sjælens selvhelbredende processer. Jeg kan hjælpe dig med at finde ud af, hvordan du hjemme hos dig selv, kan arbejde videre med fysiske forhindringer, psykiske forandringer eller andet der dukker op undervejs. I mit arbejde integrerer jeg også min viden fra træning, kost og hormoner. 

Anja Nøddebo

Hjemmeside www.pilatespro.dk

Facebook https://www.facebook.com/pilatesproonline/

Email: info@pilatespro.dk

TLF – kun SMS 21710707

 

TINNA BUCH

Tinna Buch 

Igennem spirituel livsvejledning kan jeg via energier hjælpe dig med at stå stærkere i dig selv. Jeg har en evne til at se “hele” dig og jeg fornemmer hvad der kan være svært lige der hvor du befinder dig på din livsrejse. Hos mig kan du dele det du ikke nødvendigvis kan dele med andre. Du skal finde dine egne svar inde i dig, det er den bedste måde at lytte til sig selv på. Jeg er med hele vejen til at støtte dig og guide dig ud fra de input jeg får. En smuk og livsbekræftende session hvor du går endnu stærkere ud i verdenen. 

Tinna Buch, Stylist 

Tlf 28581057
Facebook : Tinna Buch Holistisk energiarbejde 
 

BIRGITTE BRAMSEN

Birgitte Bramsen
Healing – nærvær og klarsyn
www.birgittebramsen.dk
 
 

SARA HØJSLET NYGAARD

Sara Højslet Nygaard

Facebook: Clairvoyance, energiarbejde og terapi hos Sara Hoejslet – Spiritflowing 

Hjemmeside: sarahoejslet.com

Mobil: 832 713 5767 (bosat i USA, kontakt mig gerne over messenger)