Livsmagi- og Klarsynsuddannelsen 2020 starter til efteråret

.

 

Velkommen til et intensitivt spirituelt forløb, hvor vi lukker op for dels de højere frekvenser, som for det dybe shamanistiske felt . En clairvoyanceuddannelse, som tager dig igennem klarsyn, klarhørelse, dyb indre intuition, energiarbejdet og healingen. Hele vejen igennem er et skarpt klarsyn vores væsentligste redskab og navigator til at se hvad der sker oppe som nede, inde som ude.

 

SAMMENSAT AF TO MODULER

Forløbet er sammensat af to moduler – år 1 (livsmagi- og klarsynsuddannelsen) og år 2 (uddannelse i højere clairvoyance og energiarbejde). Her på denne side præsenterer jeg Livsmagi- og Klarsynsuddannelsen anno 2020.

 

SJÆLENS REJSE NED I STOFFET

Det er en sjælens rejse, men lige så meget en menneskets rejse. Vi rejser indad, opad og også nedad. Du vil møde dig selv i mange versioner, både gennem egne bevidsthedsøvelser og gennem alle de sceancer du laver både på medstuderende og klienter.

Jeg har tidligere kaldt det avanceret psyko-spirituel udvikling, og det er nok den mest præcise beskrivelse af dem alle.

 

KLARSYNET ER DIT BASALE KOMPAS

Og så er klarsyn mange ting. Undervejs i forløbet vil du begynde at se landskabet og alt hvad klarsynet kan gennemskue for dig. Du vil møde evnen til at føle, høre og se klart, lære at arbejde med energi, forstå energiens sprog. Lære om den nye manifestationsenergi, se sammenhængen mellem healing og clairvoyance, lære hvordan du arbejder med dine egne processer for at gøre din egen kanal renere og klarere, som du træder frem. Du vil se forskellen på den lave og den høje clairvoyance, arbejde med menneskets selvhelbredende kraft, blive introduceret til shamanismen healingsmåder, og mærke sjælens udviklingsvej. Du vil møde øvelser, indsigter, energetisk arbejde, støtte fremad i din proces, hjælp til at forstå din vej og dybest set åbning af dit højere formål, og dets sammensmeltning med personligheden og det lavere selv. Og meget mere som fremkommer som vi træder frem. Undervisningen er kanaliseret.

 

Hvis du mærker et træk i dig, og et ønske om at kunne mestre klarsyn og energiarbejde, er du velkommen til at kontakte mig. Det er muligt at forhåndsreservere en plads med opstart 2020.

 

Varm hilsen Camilla

 

LOKALISERING

.

Sundhedscenter Skanderborg – Godthåbsvej 15, Skanderborg.

PRIS: 32.000 kr, uddannelsen er godtkendt som videregående kompetencegivende uddannelse og er momsfritaget. (Hvis du virksomhed betaler eller du kun ønsker at bruge det til personlig udvikling er uddannelsen momspålagt).

TIDSPUNKTER

Modul 1: 6. og 7. Oktober 2020

Modul 2: 3. og 4. November 2020

Modul 3: 8. og 9. December 2020

Modul 4: 12. og 13. Januar 2021

Modul 5: 16. og 17. Februar 2021

Modul 6: 16. og 17. Marts 2021

Modul 7: 13. og 14. April 2021

Modul 8: 11. og 12. Maj 2021

Modul 9: 8. og 9. Juni 2021 

Eksamen og fælles dag (modul 10 afslutningsdag): Eksamen 13-14 august 2021 / fælles dag modul 10 søndag 15. August

 

Du kan læse mere om uddannelsen her på siden. Og du er velkommen til at kontakte mig på mail: info@camillanymand.dk