Livsmagi- og Klarsynsuddannelsen 2022 starter til efteråret

.

 

Velkommen til et intensitivt spirituelt forløb, hvor vi lukker op for dels de højere frekvenser, som for det dybe shamanistiske felt. En clairvoyanceuddannelse, som tager dig igennem klarsyn, klarhørelse, dyb indre intuition, energiarbejdet og healingen. Hele vejen igennem er et skarpt klarsyn vores væsentligste redskab og navigator til at se hvad der sker oppe som nede, inde som ude.

 

NYT MED OPSTART OKTOBER 2022: MULIGHED FOR DELVIS ONLINE DELTAGELSE

2020 og 21 har været et par lærerige år. Vi har på de sidste to uddannelsehold fundet styrken i det intense online arbejde, hvor det også er muligt at følge processen over video efterfølgende. Samtidig har vi fundet muligheden og styrken i det udendørs arbejde, i tippien, foran bålet, i naturen og i samspillet med hestene og deltagernes egne dyr.

Alle fordelene bliver igen i 22/23 samlet i dét hold, der starter i efteråret 22. Det er derfor muligt at deltage online i enkelte moduler, hvor du af forskellige årsager enten ikke kan komme frem eller finder styrke i at modtage undervisningen og træningen hjemme fra dig selv. Der vil være moduler hvor det fysiske møde har stor betydning, det gælder is modul 3 i december samt de udendørs moduler i april, maj, juni og august måned, hvor vi er udendørs og specifikt træner i naturen, med hestene og får undervisning i dette regi. Her kan den fysiske deltagelse være en klar fordel. Kontakt mig for at høre mere og lad os se hvordan vi møder dine specifikke behov.

Det har været min klare oplevelse, at ca 1/4 af deltagere når niveauer igennem det intense og sikre online arbejde, som ikke ville hentes på samme måde i et stort lokale med flere mennesker. 

 

FØRSTE DEL AF EN STØRRE SAMMEHÆNG

Livsmagi og klarsynsuddannelsen er første del af en større sammenhæng. Uddannelserækken kan efterfølgende strække sig ind i år 2: Uddannelse i højere clairvoyance og energiarbejde og år 3: Masterclass i Nordisk Shamanisme. Du kan læse om år 2 og 3 her på siden. 

 

SJÆLENS REJSE NED I STOFFET

Det er en sjælens rejse, men lige så meget en menneskets rejse. Vi rejser indad, opad og også nedad. Du vil møde dig selv i mange versioner, både gennem egne bevidsthedsøvelser og gennem alle de sceancer du laver både på medstuderende og klienter.

Jeg har tidligere kaldt det avanceret psyko-spirituel udvikling, og det er nok den mest præcise beskrivelse af dem alle.

 

KLARSYNET ER DIT BASALE KOMPAS

Og så er klarsyn mange ting. Undervejs i forløbet vil du begynde at se landskabet og alt hvad klarsynet kan gennemskue for dig. Du vil møde evnen til at føle, høre og se klart, lære at arbejde med energi, forstå energiens sprog. Lære om den nye manifestationsenergi, se sammenhængen mellem healing og clairvoyance, lære hvordan du arbejder med dine egne processer for at gøre din egen kanal renere og klarere, som du træder frem. Du vil se forskellen på den lave og den høje clairvoyance, arbejde med menneskets selvhelbredende kraft, blive introduceret til shamanismen healingsmåder, og mærke sjælens udviklingsvej. Du vil møde øvelser, indsigter, energetisk arbejde, støtte fremad i din proces, hjælp til at forstå din vej og dybest set åbning af dit højere formål, og dets sammensmeltning med personligheden og det lavere selv. Og meget mere som fremkommer som vi træder frem. Undervisningen er kanaliseret.

 

Hvis du mærker et træk i dig, og et ønske om at kunne mestre klarsyn og energiarbejde, er du velkommen til at kontakte mig. Det er muligt nu at tilmelde sig uddannelsen med opstart Oktober 2022. Der er et begrænset antal pladser. Kontakt mig på mail: info@camillanymand.dk

 

Varm hilsen Camilla

 

Praktiske oplysninger hold 2022/23

Datoer
.

 

Modulerne kører altid over 2 på hinanden følgende dage. De ligger i 2022/23 torsdag og fredag i tidsrummet 10-17

 

HOLD 2022/2023

Modul 1: 6 + 7 Oktober 2022

Modul 2: 3 + 4 November 2022

Modul 3: 8 + 9 December 2022 (Fysisk deltagelse vigtig)

Modul 4: 12 + 13. Januar 2023

Modul 5: 9 + 10 Februar 2023

Modul 6: 9+10. Marts 2023

Modul 7: 13 + 14 April 2023 (Fysisk deltage vigtig)

Modul 8: 11+ 12. Maj 2023 (Fysisk deltagelse vigtig)

Modul 9: 8 + 9. Juni 2023 (Fysisk deltagelse vigtig)

Modul 10: 18 + 19 + 20 august 2023 (Fysisk deltagelse vigtig, fælles dag 18. august, eksamen 19+20 august)

 

Samlet pris for uddannelsen er 32.000 kr.

Depositum 5000 kr ved tilmelding og herefter 3000 kr over 9 gange – dvs pr måned fra Oktober 22 til og med Juni året efter.

Lokalisering: sundhedscenter, Godthåbsvej 15, Skanderborg / Udendørs arealer ved Rønde på Djursland