Livsmagi- og Klarsynsuddannelsen 2021 starter til efteråret

.

 

Velkommen til et intensitivt spirituelt forløb, hvor vi lukker op for dels de højere frekvenser, som for det dybe shamanistiske felt. En clairvoyanceuddannelse, som tager dig igennem klarsyn, klarhørelse, dyb indre intuition, energiarbejdet og healingen. Hele vejen igennem er et skarpt klarsyn vores væsentligste redskab og navigator til at se hvad der sker oppe som nede, inde som ude.

 

NYT MED OPSTART OKTOBER 2021: MULIGHED FOR ONLINE ELLER HYBRID (ONLINE/FYSISK) DELTAGELSE

2020 har været et lærerigt år og de første måneder af 2021 har fulgt flittigt trop. Vi har på 2020 holdet fundet styrken i det intense online arbejde, hvor supervisionen virkelig bliver løftet og alle efterfølgende på video kan følge min vej igennem holdets forskellige indsigter og justeringer i energien. Samtidig har vi fundet muligheden og styrken i det udendørs arbejde, i tippien, foran bålet, i naturen og i samspillet med hestene. 

Alle fordelene bliver samlet i dét hold, der starter i efteråret 21. Det er derfor muligt at deltage 100 % online via zoom, og dermed indgå i en hybrid version, hvor nogle deltagere er med fysisk og andre online.  Det har været min klare oplevelse, at ca 1/4 af deltagere når niveauer igennem det intense og sikre online arbejde, som ikke ville hentes på samme måde i et stort lokale med mange mennesker. Det vil også være muligt at kombinere online/fysisk deltagelse. Der vil eksempelvis være moduler, hvor vi er udendørs og specifikt træner i naturen, med hestene og får undervisning i dette regi. Her kan den fysiske deltagelse være en klar fordel. Kontakt mig for at høre mere og lad os se hvordan vi møder dine specifikke behov.

 

SAMMENSAT AF TO MODULER

Forløbet er sammensat af to moduler – år 1 (livsmagi- og klarsynsuddannelsen) og år 2 (uddannelse i højere clairvoyance og energiarbejde). Her på denne side præsenterer jeg Livsmagi- og Klarsynsuddannelsen anno 2021/2022.

 

SJÆLENS REJSE NED I STOFFET

Det er en sjælens rejse, men lige så meget en menneskets rejse. Vi rejser indad, opad og også nedad. Du vil møde dig selv i mange versioner, både gennem egne bevidsthedsøvelser og gennem alle de sceancer du laver både på medstuderende og klienter.

Jeg har tidligere kaldt det avanceret psyko-spirituel udvikling, og det er nok den mest præcise beskrivelse af dem alle.

 

KLARSYNET ER DIT BASALE KOMPAS

Og så er klarsyn mange ting. Undervejs i forløbet vil du begynde at se landskabet og alt hvad klarsynet kan gennemskue for dig. Du vil møde evnen til at føle, høre og se klart, lære at arbejde med energi, forstå energiens sprog. Lære om den nye manifestationsenergi, se sammenhængen mellem healing og clairvoyance, lære hvordan du arbejder med dine egne processer for at gøre din egen kanal renere og klarere, som du træder frem. Du vil se forskellen på den lave og den høje clairvoyance, arbejde med menneskets selvhelbredende kraft, blive introduceret til shamanismen healingsmåder, og mærke sjælens udviklingsvej. Du vil møde øvelser, indsigter, energetisk arbejde, støtte fremad i din proces, hjælp til at forstå din vej og dybest set åbning af dit højere formål, og dets sammensmeltning med personligheden og det lavere selv. Og meget mere som fremkommer som vi træder frem. Undervisningen er kanaliseret.

 

Hvis du mærker et træk i dig, og et ønske om at kunne mestre klarsyn og energiarbejde, er du velkommen til at kontakte mig. Det er muligt nu at tilmelde sig uddannelsen med opstart Oktober 2021. Kontakt mig på mail: info@camillanymand.dk

 

Varm hilsen Camilla

 

Praktiske oplysninger hold 2021

Datoer
.

 

Modulerne kører altid over 2 på hinanden følgende dage. De ligger i 2021/22 torsdag og fredag i tidsrummet 10-17

 

HOLD 2021/2022

Modul 1: 7+8 Oktober 2021

Modul 2: 4 + 5 November 2021

Modul 3: 9 + 10. December 2021 (Fysisk deltagelse eller delvis fysisk deltage en fordel)

Modul 4: 13 + 14. Januar 2022

Modul 5: 10 + 11 Februar 2022

Modul 6: 10+11. Marts 2022

Modul 7: 7 + 8 April 2022

Modul 8: 5+ 6. Maj 2022 (Fysisk deltagelse eller delvis fysisk deltage en fordel)

Modul 9: 9+ 10. Juni 2022 (Fysisk deltagelse eller delvis fysisk deltage en fordel)

Modul 10: 12 + 13 + 14 august 2022

 

Samlet pris for uddannelsen er 32.000 kr.

Depositum 5000 kr ved tilmelding og herefter 3000 kr over 9 gange – des pr måned fra Oktober til og med juni året efter.

Lokalisering: sundhedscenter, Godthåbsvej 15, Skanderborg