SPØRGSMÅL, SOM DU SIKKERT SIDDER MED LIGE NU

Hvordan skaffer jeg alle de øveklienter

Hvis du er klar til det store version, og øve dig i praksis, så får du hjælp af mig og mit netværk til at skaffe øveklienter. For at føle dig sikker i dine evner, vil du får brug for både at øve dig via fysisk møde, via telefon og mail.

Jeg opretter en gruppe/side på facebook, og sørger for at sende ud i mit nyhedsbrev, at muligheden for en gratis øvesæssion er til stede. Jeg trækker i mine kanaler, og samtidig trækker du i dine egne. Jeg vil skubbe til dig i processen om selv at skaffe øveklienter, da dette ofte bliver måden, hvormed dit virke vil blive synligt både for dig selv og omverdenen.

Dit ego vil spørge dig hvad du kan bruge certifikatet til hos mig

I et år efter endt uddannelse, vil blive koblet op på min energi. I praksis opretter jeg en synligt menupunkt på siden livsmagi-og-klarsyn.dk, hvor det fremgår at du har været igennem et spirituelt udviklingsforløb og trænet dine sensitive evner hos mig. Det vil være synligt med billede, kontaktoplysninger samt den udtalelse du får med ved endt uddannelse. Du vil ved uddannelses start være en del af en lukket facebookgruppe, hvor du kan stille spørgsmål under forløbet til mig eller dine medstuderende. Gruppen holder jeg åbent ét år efter endt uddannelse, hvor jeg fortsat guider dig og svarer på spørgsmål i et rimeligt omfang. Hvis du efter endt uddannelse har brug for supervision i form af virksomhedsrådgivning, arbejde med manifestation eller ren clairvoyance, altså med andre ord har brug for at jeg er clairvoyant logget på dig, skal du bestille en tid til en privat sæssion.