Livsmagi- og Klarsynsuddannelsen 2023 starter Oktober 2023

.

 

Velkommen til et intensitivt spirituelt forløb, hvor vi lukker op for dels de højere frekvenser, som for det dybe shamanistiske felt. En clairvoyanceuddannelse, som tager dig igennem klarsyn, klarhørelse, dyb indre intuition, energiarbejdet og healingen. Hele vejen igennem er et skarpt klarsyn vores væsentligste redskab og navigator til at se hvad der sker oppe som nede, inde som ude.

 

NYT MED OPSTART OKTOBER 2023

Igennem de sidste år har uddannelsen udviklet og udvidet sig :-). Uddannelsen starter i vintermånederne i mine vante lokaler i Skanderborg, men når foråret kommer og solen kigger frem, rykker vi hele processen ud i naturen, ud til tipien, til bålet, skoven, bakkerne, naturen og hestene. 

Hold 23/24 er åbent for ansøgning og forhåndstilmelding

 

FØRSTE DEL AF EN STØRRE SAMMEHÆNG

Livsmagi og klarsynsuddannelsen er første del af en større sammenhæng. Uddannelserækken kan efterfølgende strække sig ind i år 2: Uddannelse i højere clairvoyance og energiarbejde og år 3: Masterclass i Nordisk Shamanisme. Du kan læse om år 2 og 3 her på siden. 

 

SJÆLENS REJSE NED I STOFFET

Det er en sjælens rejse, men lige så meget en menneskets rejse. Vi rejser indad, opad og også nedad. Du vil møde dig selv i mange versioner, både gennem egne bevidsthedsøvelser og gennem alle de sceancer du laver både på medstuderende og klienter.

Jeg har tidligere kaldt det avanceret psyko-spirituel udvikling, og det er nok den mest præcise beskrivelse af dem alle.

 

KLARSYNET ER DIT BASALE KOMPAS

Og så er klarsyn mange ting. Undervejs i forløbet vil du begynde at se landskabet og alt hvad klarsynet kan gennemskue for dig. Du vil møde evnen til at føle, høre og se klart, lære at arbejde med energi, forstå energiens sprog. Lære om den nye manifestationsenergi, se sammenhængen mellem healing og clairvoyance, lære hvordan du arbejder med dine egne processer for at gøre din egen kanal renere og klarere, som du træder frem. Du vil se forskellen på den lave og den høje clairvoyance, arbejde med menneskets selvhelbredende kraft, blive introduceret til shamanismen healingsmåder, og mærke sjælens udviklingsvej. Du vil møde øvelser, indsigter, energetisk arbejde, støtte fremad i din proces, hjælp til at forstå din vej og dybest set åbning af dit højere formål, og dets sammensmeltning med personligheden og det lavere selv. Og meget mere som fremkommer som vi træder frem. Undervisningen er kanaliseret.

 

Ønske du at udvikle og udfolde dine sensitive evner indenfor klarsyn og energiarbejde, er du velkommen til at kontakte mig. Det er muligt nu at tilmelde sig uddannelsen med opstart Oktober 2023. Datoerne finder du nederst på denne side. Du finder ansøgningsskema lige her: http://livsmagi-og-klarsyn.dk/ansoegningskema/

Der er et begrænset antal pladser. Kontakt mig på mail: info@camillanymand.dk

 

Varm hilsen Camilla

 

LOKALISERING

.

Sundhedscenter Skanderborg – Godthåbsvej 15, Skanderborg (fra Oktober til Marts)

Udendørs i naturen på privat grund Ebelttoftvej 120, 8544 Ommestrup (fra April til August)

 

PRIS: 32.000 kr, uddannelsen er godtkendt som videregående kompetencegivende uddannelse og er momsfritaget. (Hvis du virksomhed betaler eller du kun ønsker at bruge det til personlig udvikling er uddannelsen momspålagt).

TIDSPUNKTER

Der er 10 moduler á 2 dage. Uddannelsen ligger altid tirsdage og onsdage for hold 23/24

Modul 1: 3. og 4. Oktober 2023

Modul 2: 7. og 8. November 2023

Modul 3: 5. og 6. December 2023

Modul 4: 9. og 10. Januar 2024

Modul 5: 6. og 7. Februar 2024

Modul 6: 5. og 6. Marts 2024

Modul 7: 9. og 10. April 2024

Modul 8: 7. og 8. Maj 2024

Modul 9: 11. og 12. Juni 2021 

Modul 10 består af een fælles dag samt eksamen i de efterfølgende 2 dage: Fælles dag 14. August + eksamen 15 eller 16. august 

 

Du kan læse mere om uddannelsen her på siden. Og du er velkommen til at kontakte mig på mail: info@camillanymand.dk