OM CAMILLA

Og om en kobling mellem to verdener

Hele mit liv har jeg vidst, at noget er anderledes. Noget i mig. Jeg brugte en del år på at tro, at jeg var forkert, og ikke helt kunne finde ud af at passe ind (og sådan vil langt de fleste clairvoyante sjæle starte deres historie :-)). Gradvist som jeg blev ældre, blev jeg mere nysgerrig efter at vide, hvad det var dér var så anderledes.

Magi, flow, manifestation, var blot talenter, som jeg vidste at jeg havde med mig. At kunne se “dem som ikke er her”, var også blevet en naturlig ting. Faktisk talte jeg ikke rigtig med nogen om det. Ubevidst var jeg meget bevidst om, at andre nok ikke så dem.

Men universet kaldte på mig. Og jeg var i starten nok ikke så lydhør. Og så sker dét som der altid gør, når noget er “ment to be”. Universet gav mig et vink med en vognstang, som jeg ikke kunne overse. En kaskade af begivenheder okstreret på smukkeste vis, ledte mig på en helt ny vej, hvor jeg endte med at forlade mig gamle evidensbaserede mekanisk orienterede praksis, for at slutte mig til universet kalden og den visdom og indsigt der lå og kogte og sydede omkring mig.

Intet var bevidst planlagt, men alt faldt på plads. Igen. Universet magi havde vist sig igen. Og siden den dag, jeg tog denne beslutning, er styrken og omfanget af den magi, indsigt, og højere bevidsthed ikke blevet mindre.

Selvfølgelig sker der dét, at når vi drager på et helt nyt spor, så ændres alt under os for en stund. Og sådan var det også for mig. Det var en periode, hvor jeg undrede mig og stillede spørgsmål. Mit ego stillede spørgsmål til, hvor alt “dette” kommer fra. Hvor er beviserne. For egoer vil gerne være sikre og have det dokumenteret. Men beviserne udeblev. Imidlertidig kortvarigt. De indtraf dog alligevel, blot på en helt anden og uventet måde. Jeg skulle trænes i tillid. Uden denne tillid, ville mine guider og universet ikke kunne arbejde med og igennem mig, for uden denne tillid ville mit ego blot protesere og bede om håndgribelige beviser, leveret fra en snævert jordisk domæne. Snævre kasser kan ikke skabe bevidsmateriale til noget som er uendeligt meget større. Det var imidlertidig første skridt.

Men som forløbet skred frem og min tillid blev trænet -og den blev virkelig trænet. Jeg skulle sågar brække, knuse og smadre mit venstre knæ til en næsten uopretteligt niveau. For først DER, fik jeg muligheden for at bevise, at det umulige kan indtræffe, at ALT kan heles og bringes tilbage til den ubetingede balance.

Som tilliden indfandt sig igennem mindre og større begivenheder, blev jeg leveret næste opgave, at koble den vestelige medicins kasseformede verden med den meget alternative clairvoyante vinkel. Og lige så stille i min daglige praksis fik jeg mulighed for at se hvordan menneskers  fysiske sygdomme og skader kommer af energetiske ubalancer i sind og sjæl. Jeg fik lov at se hvordan jeg kunne bruge mine clairvoyante evner til at aflæse årsagen til udfordringerne, og dernæst matche det med den mekaniske undersøgelse, når det gjaldt bevægeapparatet.

En ting der måske var endnu vigtigere under hele processen var, at jeg fik systematiseret de mærkelige umålelige evner, som jeg altid havde haft med mig. Dengang havde de deres eget liv, og blev egentligt mere et benspænd end en fordel. Ved at træne det og tage det det til og lukke op i fuld tillid, blev det en ressource og en styrke.

Min oplevelse og erfaring har også været, at uden træningen og koblingen med vores fysiske ego, så virker systemet ikke. I hvert fald ikke optimalt. Egoet skal balanceres i forhold til dit unikke talent.

 

Kan man både være mor, fysioterapeut, hustru til en mand der ikke forstår denne verden, og clairvoyant. Dertil er svaret “JA”, i aller højeste grad.

Lige så stille lykkedes det mig at lave en smuk kobling mellem det naturvidenskabelige felt og den meget alternative verden, som clairvoyancen lukker op for. Det er min intention og en af mine højere missioner, at videregive den mulighed, at de to verdener i høj grad kan (og faktisk bør) hænge sammen.

Idag lever jeg fuld tid af mine clairvoyante evner, både helt unikt for sig og i kobling med min evidensbaserede verden. Mit virke har taget form over de sidste år og gør det stadig og omfatter nu rene clairvoyancer, workshops, kurser, foredrag, diagnosticering og behandling af komplicerede rygproblemer, onlinekurser og uddannelser samt den nu nye “Livsmagi og Klarsynsuddannelse”.

Det ordinære CV

Det ordinære CV omfatter i store træk 4 store grunduddannelser: Elitetræner, fysioterapeut, Diploma i Mekanisk Diagnostik og Terapi og udannet Clairvoyant Rådgiver.

Resten samler sig i temaerne: Klinisk praksis gennem 15 år, underviser på kurser, workshops, foredrag i Danmark og Norden, klinisk underviser på via university, klinisk forskning og vejledning af studerende, foredragsholder og spirituel underviser i egen virksomhed, både fysisk og online.

Jeg har altid selv designet kurser, workshops og foredrag og aldrig gentaget allerede eksisterende materiale. Hvis du er mere nysgerrig efter mine personlige arbejdsområder henviser jeg til www.camillanymand.dk

 

Clairvoyance og spirituelle evner

Man behøver hverken skifte manden og huset ud, forlade sit gamle job eller ændre identitet. Det er en evne vi alle besidder, det er blot forskelligt hvordan den tjener os bedst og dermed hvordan den bør komme til udtryk i vores liv. Det at beholde fødderne plantet på jorden, at tilgå evnerne med stor ydmyghed og respekt og være bevidst om hvordan det virker i praksis er en meget vigtigt ting, at få helt på plads. Jeg har i mit liv valgt at kunne leve i begge verdener og forstå begge verdenen, både den synlige og den mindre synlige. Og med respekt for begge. Jeg har også valgt at tilføre mit gamle fag, som fysioterapeut en ekstra dimension, ved at tydeliggør, at jeg trækker på flere kræfter i forståelsen og behandlingen af fysiske symptomer. Det er min oplevelse at det i høj grad både er muligt og at du vil blive mødt med stor respekt. Det er heller ikke så vigtigt hvilken type eksamensbevis du ender med at stå med. Min erfaringer er i høj grad, at når du lukker dine evner op og matcher dét som din energi er rettet imod at kunne (dit højere formål), så vil det lykkes. Uanset om du skal se klienter i din egen praksis, tilføre din behandlerstatus en ny dimension eller bruge det i ”det almindelig liv”. Der vil altid være brug for dine evner. Når du bevæger dig i den rigtige retning, vil klienter tage imod det med stor respekt, dine kollegaer vil kigge dig over skulderen, og der vil være alle de klienter du skal bruge. Hvis du ønsker min hjælp til at være synlig med dine talenter, vil jeg efter certificering tilbyde at linke dig op på hjemmesiden, så du via mit netværk fremstår med dit unikke talent. Med en beskrivelse af det forløb du har været igennem, mængden af klienter du har øvet på og med den udtalelse, som afslutter forløbet.