Udtalelser fra tidligere deltagere

DET SIGER DELTAGERNE PÅ LIVSMAGI OG KLARSYNSUDDANNELSEN SAMT UDDANNELSE I HØJERE CLAIRVOYANCE OG ENERGIARBEJDE

 

Man vil opleve en dybere kontakt til og forståelse af energi og et større overblik over hvordan clairvoyancen  og healing kan bruges til at hjælpe en selv og ens klienter. En dybere kontakt til guiderne og en større personlig åbning. En fantastisk udviklende rejse i trygge rammer. Mange tak for denne mulighed. 

(Carla Arend Mortensen – Uddannelse i højere Clairvoyance og energiarbejde 2021/2022)

.

På livsmagi og klarsynsuddannelsen gennemgår du både faglig og teknisk kompetenceudvikling samt en dyb indre udviklingsproces. 
Camilla er eminent dygtig til at facilitere den enkelte studerendes proces og samtidig holde et fælles felt. Dine evner åbnes og udvikles i takt med, at du opnår dybe indsigter i dig selv, dine reaktioner og eget energifelt – for mig har det bla. medført større kendskab til min kerneessens, egen styrke, dybere indre grounding, rørende sjælskontakt, indsigt i evner og håndtering af disse samt af det store kontrastfelt af følelser og reaktioner jeg indeholder.
Camilla er en yderst kompetent underviser og et fantastisk menneske, der arbejder dybt og i høj etik og integritet.
Jeg kan varmt anbefale denne uddannelse.

(Jannie Friis – deltager på livsmagi-og klarsynsuddannelsen 2019/2020)

.

Her kommer en uddannelse hvor du ikke kan læse dig til visdom. Det skal læres gennem krop og sjæl. Netop det sker igennem Camillas fantastiske konkrete redskaber og praktiske øvelser. Den enkle tilgang gør det nemmere, at søge (inde i dig selv) efter de fornemmelser der giver adgang til klarsyn og magi. 
En udviklende og personlig rejse som er det hele værd. Den fører dig til steder, hvor du endnu ikke har været, og det føles som at komme hjem. 

(deltager på livsmagi-og klarsynsuddannelsen 2018/2019)

.

En vild gyngende og magisk tur, hvor man gennem nysgerrighed og tilbagelænethed kommer i kontakt med så meget på det ubevidste plan, som man ikke troede var muligt, og derigennem bl.a. møder en favnende forståelse af sig selv. En spændende givende og opdagende personlig rejse, hvor man bare lader sig glide med. Noget man ikke vil fortryde. Jeg tager gerne turen mange gange. 

(deltager på livsmagi-og klarsynsuddannelsen 2018/2019)

.

Camilla har taget mig på mit livs rejse – en rejse i og udenpå mig. Dette i en ring af smukke sjæle, der altid vil stå mig nært. Mødet med “andre som mig” har været berigende, vildt, smukt og magisk! Jeg er ikke alene, slet ikke skør og jeg hører til! Følelsen af, aldrig rigtig at passe ind, forstår jeg nu – jeg har givet slip. Camilla har vist vejen til at tro på mine evner – lade dem få plads, folde sig ud -uden frygt. Vi har foldet os ud i hinandens støtte/styrke – jeg har grædt, grinet, kæmpet, aset og maset. Jeg har fløjet højt og landet dybt – jeg er dybt taknemmelig for min rejse. Altid tryg, altid forbundet. 
Modulerne er fantastisk sammensat med mange gode øvelser og ikke mindst en levende, motiverende og sprudlende undervisning. 
Jeg står ved mig. Jeg ved, hvem jeg er lige nu – for der kommer mere og jeg tager imod uden tvivl eller frygt. Min rejse er kun lige begyndt – jeg har lært at tage imod og “rejse med”. Tak♥️

(deltager på livsmagi-og klarsynsuddannelsen 2018/2019)

.

Denne uddannelse er for mig et kompromisløst bevidsthedsarbejde, som kærligt støtter og fastholder mig i en dyb personlige udvikling, hvor transformation af energi altid er et bevidst og lysende omdrejningspunkt. Jeg elsker bare, at tage afsted til disse skønne dage, hvor jeg sammen med skønne mennesker gør dybe indsigter. Camilla står så stærkt med energien og hun er et robust indsigtsfuldt Fyrtårn…….man får lyst til at tage med på rejsen, fordi det ganske enkelt ikke giver mening at lade være….

(deltager på livsmagi-og klarsynsuddannelsen 2018/2019)

.

Marts 2018, det her siger deltagerne på hold 2017-2018 2/3 inde i forløbet:

” At det er som at komme hjem og finde den større mening med livet sammen med fantastiske mennesker, der forstår og taler samme sprog”

“At det er en selvhealende livsrejse med støtte til den vildeste, livsforandrende selvudvikling”

“At det er en vanvittig, men utrolig spændende rejse jeg ikke ville bytte med noget andet”

“Det er en overvældende rutsjebanetur i dit inderste, der bringer dig i de dybeste dale, hvor alt bare venter på at blive set, og sender dig op i de vildeste højder du aldrig troede du skulle mærke og se. Man er aldrig bange på turen, for der er så mange hænder der holder og støtter dig, ikke kun Camillas men hele holdet bærer hinanden på en helt ubeskrivelig måde, der gør man aldrig føler sig alene.”

“Jeg er sikker på at dem som vælger den her uddannelse, på en eller anden måde er tiltrukket af det univers. Man har sikkert altid oplevet uforklarlige ting og følt sig “anderledes”. Uddannelsen har for mig skabt balance og viden, så jeg nu ved hvad det er og hvordan det virker i mig. Det giver ro og på en måde overblik. Man møder også flere “af sig selv”… nogen som også kender til bøvlet og braset der sker i hovedet og det føles rart at finde “hjem”. Jeg er nu mere opmærksom på dem derude, som jeg kan genkende i mig selv, og verden er pludselig på en helt ny måde foranderlig. Nu er der kun håb og i den grad energi til at flytte rundt på elementerne.”

.

Ronja, Januar 2018

Kære Camilla,

Min overordnet oplevelse af modul 3., var at det var som at komme hjem – kærlighed, varme, omfavnelse og velkendthed. Der var sket en forandring for mig fra 2. modul, hvor jeg oplevede, at mit ego ikke fik lov at fylde/tage over i samme grad efter et besøg af dig om natten dagen før vi mødtes. Jeg følte derfor større åbning og mere flow på modul 2. Det synes jeg også lige du skulle have med.

Sidste modul oplevede jeg at blive mere bevidst. Bevidst om, at jeg faktisk healer meget. Og at det, jeg har været optaget af indtil nu i mit liv – selvværd – sårbarhed – selvkærlighed – faktisk har været selvhealende og jeg har hjulpet andre også med at kunne gøre det samme. At stå stærkt i sig selv med sin sårbarhed og vise sig selv kærlighed på trods af sårbarheden/fejl/mangler/skyggesider/mørke… for herefter at kunne give kærlighed til andre og gøre verden til et mere rart sted at være. Det har jeg været meget optaget af.

Jeg føler, at der lægger til mig noget her, som er grunden til, at jeg er her på jorden. Derfor tænker jeg også, at jeg reagerede som jeg gjorde på hele modulet.

Der var mange tårer, som slet ikke ville stoppe. Det var overvældende, mens vi var der, samtidig med at det føltes som at være rørt på et dybt plan og som om jeg fik en vigtig del med mig (selvom det langt fra er helt bevidst endnu). Derudover oplevede jeg selvfølgelig at blive healet. Jeg følte det som en stærk oplevelse. Det sjove var, at jeg først mærkede en skepsis komme frem, men jeg kunne heldigvis observere den eller sådan være helt forstående for, at den var der, uden at det fik lov at overskygge oplevelsen. Jeg følte herefter jeg åbnede mig helt op og jeg mærkede varme og bevægelse af energi og jeg så farver, mest gul.

Jeg vil også gerne sige, at jeg simpelthen er så taknemmelig for at være med din uddannelse og jeg er så imponeret over din kontakt, viden, måde at formidle på og ikke mindst skabe et meget trygt læringsrum, hvor der sker en kæmpe udvikling med os. Allerede nu føler jeg stor forandring og jeg er så spændt på, hvor stor en udvikling, der kan nå at komme på den tid vi har tilbage. Tusind tak Camilla.

Kærlig hilsen Ronja

.

Helle, Januar 2018

Jeg er ikke særlig go til at rose, men nu prøver jeg at give dig en hel buket. 

Jeg er så glad for at være en del af din uddannelse, din måde at sige tingene så alle kan forstå det, din evne til at rumme den enkelte og hjælpe når der er behov. 

Jeg har været med i “skolen for livsmagi 2016” hélt fra starten. Her har du formået at rykke mig så meget at jeg har været i stand til at deltage i din uddannelse til clairvoyant. Noget jeg aldrig har forestillet mig at mine evner ville række til. 

Jeg kan mærke hvad dine moduler gør ved både mig som person, men også de 2 og 4 benede individer jeg omgåes. 

Hvad det skal føre med sig er jeg endnu ikke helt klar over, men det skal nok vise sig når tid er. At det skal være noget med dyr er jeg helt med på.

Kærligst Helle

.

Tine, Januar 2018

Modul 3 om healing og energiarbejde:

Det var et fantastisk modul, hvor det for mig handlede om sårbarhed, at favne og rumme processen. Jeg blev meget klogere på, hvordan og hvorfor jeg skal arbejde med clairvoyance og healing. Jeg mærkede kraftige energier og åbninger til universet. Jeg havde oplevelser, som jeg ikke så tydeligt har mærket før. Det var som om det hele begyndte at falde på plads, men samtidig mærkede jeg også en sårbarhed. Det var som om, jeg blev rykket og trukket i.

Vi fik spændende viden og læring om healing og clairvoyancen og de metoder og værktøjer, vi kan bruge i vores energiarbejde. Temaet om healing og Cassandras indput kom på det helt rette tidspunkt. I dette arbejde blev min egen proces tydelig, jeg mærkede min sjæls iboende kvaliteter. I healingen var det som at blive nulstillet, at vende hjem. Jeg havde en fantastisk oplevelse af at blive hævet over tid og sted, hvor jeg mærkede hvordan mine celler justerede sig og faldt til ro, som om cellemenbranerne helede. Jeg blev hel. Jeg fik følelsen af at stå i et smukt energihav med bølger af energi, som healede og fik mig til at føle, at jeg blev forenet med Altet – en symbiose. Jeg kom hjem.

Det hele passede perfekt med temaet om den selvheldredende kraft, som er min store interesse.

Ikke mindst var det meget spændende at møde de første øveklienter og få et tydeligere indblik i, hvordan beskederne og viden kommer til mig. Jeg accepterede, at jeg arbejder på min måde og ikke skal sammenligne mig med andre.

Da jeg tog fra modulet og startede med de første øveklienter, følte jeg en ro, men så startede december månedes heftige energier og jeg synes først lige jeg begynder at lande nu. Jeg hørte Cassandras healing i går og jeg kan mærke den gjorde noget godt og samtidig har jeg lyttet til din julemeditation, som også gjorde underværker. Jeg glæder mig meget til på tirsdag.

Mange kærlige hilsner fra Tine

.

Gitte, Januar 2018

Kære Camilla

Vil af hele mit hjerte takke dig, fordi du valgte mig til at komme med på din udd.

Du har virkeligt hjulpet mig til at komme helt ind til min sjæl, hvor jeg tror på mine evner.

Sidste modul hjalp mig virkelig til at slippe min manglende tror på mine evner. Jeg føler virkelig at mit selvværd er blevet styrket så meget, og jeg har genfundet mit magiske rum af visdom. Det påvirker hele mit liv på fineste vis:)

Det er fantastisk med de processer, som du får sat i gang ved hver modul.

Du skal vide, at du er sådan en smuk og fin sjæl, som har fået tilrettelagt sådan en fantastisk uddannelse, som virkelige løfter alle på fineste og smukkeste vis. Det er den mest udviklende uddannelse, som jeg har været på i mit liv.

 Jeg tror verden har så meget brug for at blive løftet, at der er brug for alle, som ønsker at hjælpe på Jorden. Jeg var aldrig kommet i gang med mit kald, hvis jeg ikke havde mødt dig. Af hjertet tak for dig.

Du gør det fantastisk og magisk, og jeg anbefaler dig til mange.

Tak for din åbenhed og ærlighed, og dit kæmpe mod og ihærdighed, jeg beundrer dig rigtig meget på den gode måde. Du er en kæmpe stjerne.

De kærligste hilsner

Gitte

.

Pia, Januar 2018

Kære Camilla Jeg har en fantastisk aha oplevelse på modul 3 det føles som et gennembrud for mig da vi står i den omkreds og ser den kæmpe portal som åbner sig langt ud i universet …det er første gang jeg SER…ellers har det været mere diffust for mig …jeg har den største tillid til dig som formidler og føler at du gør hele den spirituelle og sjælelige udvikling til en helt narturlig del af alles liv. Ift øveklienter følte jeg mig 100%rustet til opgaven, havde god kontakt til mig selv og mine guider (specielt 2 ) og de redskaber som du har udstyret os med virkede i høj grad. Der var osse en helt fantastisk gruppedynamik den dag…vi løftede hinanden . Jeg har siden mit lille skriv sidst haft 2 klienter mere og det har gået over alt forventning …bliver stadig helt forbavset over hvor præcis jeg kommer helt ind til kernen af det de kommer med . Kærlig hilsen Pia